مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق بدلیل سورفتار زوج

باسلام
5سال زندگی مشترک داشتم و حدودا سه سال در منزل پدرم هستم
همسرم عدم تمکین گرفته و من ناشزه هستم
میخواستم بدونم با توجه به اینکه فقط یک رای کیفری محکومیت زوج به ضرب و جرح و تهمت و توهین و افترا دارم
با درخواست طلاقم موافقت میشه؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام اینها سلیقه ایه. یه دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج بدید ببینید نتیجه چی میشه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer