مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام خدمت وکلای عزیز
من یک سئوالی دارم اینکه پدربزرگ مادری من خیلی سالها فوت کرده و مادربزرگم مادری من تو اون خونه زندگی می کرد و 5 ماه از فوت مادربزرگم می گذره و خانه ملکی به نام پدربزرگم بود و بچه هایش هیچ ارثی رو دریافت نکردن ولی حالا برادر مادرم می خواهد که مادرم تنها دختر خانواده سهمش رو بدون ریالی به برادرهایش بدهد و خیلی ناراحتی و مشکلات به وجود آمده و حاضر نیستن انحصار وراثت انجام بدهند و خانه را بفروش بگذارن ولی مادرم به شدت به پول احتیاج دارد و همسایه دیوار به دیوار خانه را به بساز و بفروش داده و خریدار این خانه شده،حال من از حضار محترم سئوال دارم میشود انحصار وراثت خودمان اقدام کنیم و با برگ انحصار وراثت سهم خود که مادرم هست بدون سند به خریدار بفروشیم یا چه عواملی هست

پاسخ ها :

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

امکان انحصار وراثت هست پس از صدور گواهی حصر وراثت و پرداخت مالیات بر ارث امکان فروش نیز هست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .خوب اگر انها سرتقسیم اختلاف دارند وبابت انحصار وراثت همکاری نمی کنند مادر دنبال گرفتن انحصاروراثت برود وبابت عدم همکاری وراث دیگر تقاضای استعلام از ثبت احوال را از شورا داشته باشد وسپس بعد از گرفتن حصروراثت دادخواست تقسیم ارث دهد بهتراست بابنده از طریق سایت تماس بگیرید تا توضیحات کاملتری دریافت دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
مادر شما به عنوان ورثه می تواند درخواست انحصار وراثت را مطرح نماید
بله امکان فروش سهم الارث مادر وجود خواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا نسبت به أخذ گواهی انحصار وراثت از شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت متوفی اقدام شود.
سپس دادخواست به خواسته تقسیم ترکه از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد که در نهایت منجر به فروش ملک موروثی خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بدوا نسبت به اخذ گواهی حصر وراثت اقدام و سپس امکان فروش با تادیه مالیات مربوطه متصور است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید دقیق و کامل بررسی کنیم سپس به نظر قطعی و جامع برسیم

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

مادر شما میتونه تقاضای حصر وراثت بده و سهم شما قابل تقسیم و فروش میتونه باشه

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

با توجه به توضیحاتتان کارهای مختلفی میشود انجام داد که ارزش افزوده بیشتری داشته باشد اما مرحله اول گرفتن دو گواهی انحصار وراثت و مشخص کردن سهم مادر می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ابتدا می‌بایست در اینجا انحصار وراثت گرفته شود مادر شما به عنوان ورثه می‌توانند درخواست انحصار وراثت دهند و سپس با توجه به آن درخواست فروش سهم الاث خود را داشته باشند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نطابق انحصار ورارث بعنوان یکی از وراث درخواست تقسیم ترکه مطرح و به حکم دادگاه تقسیم صورت میگیرد و آنجاست که هر کسی میتواند در سهم خودش هر نقل و انتقالی انجام دهد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

درخواست گواهی انحصار وراثت در مورد متوفی ز سوی هر شخص ذی نفع امکان‌پذیر است.