مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط مهریه

سلام من هر 12 ماه یک سکه میدهم پارسال یکی دادم الان هم تورم بالا رفته سکه خیلی بالا رفته آیا میتونم درخواست بدهم که بشود مثلا هر 15 ماه یکی توان مالی زیاد ندارم که پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید درخواست تعدیل نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید درخواست تعدیل بدهید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اگر اعسار خود را ثابت کنید میتوانید تعدیل اقساط را بخواهید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بله معمولا در شرایط تورمی قضات حکم به تعدیل اقساط می دهند

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید درخواست تعدیل در اقساط را از دادگاه صادر کننده حکم اعسار تقاضا کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درخواست تعدیدیل تقدیم دادگاه صادرکننده مطرح نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله، موافقت با تعدیل بستگی به بررسی واظهارنظر دادگاه دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست تعدیل اقساط مهریه اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .