مشاوره حقوقی رایگان - سلام من در شناسنامه معصومه و در خانه مریم هستم. اداره ثبت احوال اسم معصومه رو به مریم تغییر می‌دهد؟

سلام من در شناسنامه معصومه و در خانه مریم هستم. اداره ثبت احوال اسم معصومه رو به مریم تغییر می‌دهد؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اسم معصومه از اسامی متبرکه است همانگونه که مریم همین گونه است.این موضوع یعنی حکم به تغییر نام بسته به نظر دادگاه است.