مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم بر روی دیگری

سلام. در جلسه دادگاه طلاق بین پدر و مادرم، مادرم از حرف ها و دروغ هایی که وکیل پدرم می‌گفت عصبانی شد و کنترل خودش رو از دست داد و جلوی قاضی به وکیل پدرم تهمتی وارد کرد. حالا وکیل قصد شکایت دارد.
در صورت اجرای حکم جرم تهمت و افترا که شلاق هست یا حبس، آیا اجرای حکم میشود روی من باشد به جای مادرم؟!
ایشون دیابت و مریضی های قلبی و سابقه سکته قلبی و نازکی شدید شبکیه چشم دارند و هر گونه فشار عصبی و فیزیکی ممکنه موجب سکته یا کوری چشم بشود
خواهش میکنم راهنمایی کنید. باتشکر.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر صرفا جریمه است و ان هم تعلیق میشود اصلا نگران نباشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دفاعیات و دلایل خود را ارائه نمایید
خیر امکان ندارد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام جریمه و تعلیق می‌شود اگر سابقه ای نداشته باشد

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

خیر نمی شود. اما درصورت تشخیص پزشک امکان عدم اجرای حکم شلاق وجود دارد.