مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر خواهی و قطعیت رای

با عرض سلام و تبریک سال نو و آرزوی سلامتی و تندرستی برای شما عزیزان
پرونده مطالبه وجه چک دارم رای صادره خوانده دعوی اعتراض نکرد 5 روز پس از قطعیت رای درخواست صدور اجراییه دادم در ششمین روز قطعی شدن رای خوانده درخواست تجدید نظر میکند ابتدا پرونده به دلیل رفع نقص اخطاریه فرجه 10 روزه برای خوانده صادر پس از 10 روز وقت رسیدگی درخواست اعسار از پرداخت هزینه تجدیدنظر خواهی ابلاغ تجدیدنظر خواه در جلسه شرکت نکرد و گواهان خویش را معرفی نکرد لذا رای عدم تایید اعسار هزینه تجدیدنظر خواهی صادر و تجدیدنظر خواه به سه برابر هزينه دادرسی نیز محکوم شد رای در تاریخ 1402/12/19 به طرفین ابلاغ شد تا این لحظه 29 روز از تاریخ ابلاغ میگذرد و خوانده دعوی(تجدیدنظر خواه)اقدامی نکرد به دفتر دادگاه رجوع کردم مدیر دفتر میگوید پرونده در نوبت است تا برای تجدید نظر خواهی به استان ارسال شود چگونه ممکن هست با توجه به قطعیت آرای صادره و عدم پرداخت هزینه دادرسی با توجه به حکم عدم تایید اعسار پرونده در نوبت ارسال به تجدیدنظر خواهی باشد؟ لطفا راهنمایی کنید قصد دارم پس از حصول جواب شما درخواست نوبت و مطالعه پرونده بنمایم لطفا بفرمایید چی کار کنم؟سپاسگزارم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پرونده در حال طی پروسه اداری و قضایی خود است منتظر ابلاغ باشید