مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع پیامکی همسر

سلام همسرم تو اینستاگرام پیامک به یک خانم داده بود و من فقط یک پیامش رو تونستم بخونم و اون تبریک تولدش بود سُوالی که ذهن من رو به خودش مشغول کرده وبابتش خیلی ناراحتم این هست که شوهرم بلافاصله گوشی رو از من گرفت و چتی که با اون خانم داشت رو پاک کرد بعداز اون از او توضیح خواستم اما جواب درستی به من نداد و گفت با این خانم در گذشته دوست بوده و الان فقط یک پیام تبریک به اون داده و هیچ ارتباطی با او ندارد
لطفا راهنماییم کنید که باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

مهدی اسدی

جناب آقای مهدی اسدی :

سلام چون مدرکی علیه ایشان ندارید نمی‌توانید کاری بکنید.

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

با سلام - دلایل شما برای طرح شکایت کیفری رابطه نامشروع ضعیف می باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید اصل ‌موضوع و نوع رابطه مشخص گردد
برای اقامه دعوا ، شما باید دلیل داشته باشید
و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به صرف یک پیام نمیشود رابطه نامشروع را اثبات کرد بهتر است با همسرتان صحبت کرده و زیادی حساسیت به خرج ندهید تا خدای نکرده در زندگی تان کدورت بوجود نیاد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توجه داشته باشید صرف یک پیام تبریک تولد نمی‌تواند جرم رابطه نامشروع را احراز نماید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت داشتن مدارک قوی‌تر می‌توانید شکایت کنید