مشاوره حقوقی رایگان - اعتراف فرد دستگیر شده

با سلام دوسال پیش فردی هنگام فروش مواد مخدر دستگیر میشه و بعد و مأمور ها سک کرده و بازجویی میکنن و متوجه میشن آن فرد ترسیده و نهایت بهره رو میبرن و با لطف خدا متوجه میشن در دو محل که آن فرد گفته مقدار 5/300 کیلو گرم مواد هروئین و شیشه کشف میشه و مقادیری پول و وسایل توزین و بسته بندی یک نفر هم موقع که مامورین میخواستن برن وارد بشن ممانعت از ورود مامورین می‌کرده و میگفته شما نباید برین اینجا و خودشو همکار مامور معرفی کرده و با تذکر پلیس بیشتر مقاومت می‌کنه و بعدا بازداشت میشه و میبرنش کلانتری ساعت 11 صبح بوده و به خاطر همین من که مشغول ساخت و ساز بودم و اعتیاد داشتم و در آن موقع برا خرید لیست بنا و برقکار رفته بودم ساعت 15/30 دقیقه مامور آمده و گفت بیا کلانتری کارت داریم و من بدون هیچ واکنشی رفتم و متوجه شدم آن دو اسم من را آورده و خودرو ا مبرا میدانند و یکی از آنها ارتشی است و هرچه من گفتم خبر ندارم مورد بدترین توهین و کلت کمری رو گذاشته رو سرم میگه باید یکی این برا کیه من خبر نداشتم و بعد آن ارتشی آزاد و من را به نگه داشتند و فرداش رفتم دادگاه در دادگاه ترسیده بودم و به خاطر نرسیدن مواد به من اصلا توان دفاع از خود نداشتم و 4 ماه در زندان و بعد با وثیقه 250 میلیون آزاد شدم بعد دوسال می‌خوام برم از طرف دادگاه برا شخصیت شناسی و پزشک قانونی این مواد خدا شاهده برا من نیست و من بی خبر بودم و مصرف کننده همین لطفاً کمکم کنید دادگاه میگه باید بگی این برا کسی که بوده و اون اولی گفته بگی کجا است من بی خبرم چه کنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. باتوجه به توصیحات به نظر وکیل بگیرید تا بابررسی پرونده بهتردفاع کند