مشاوره حقوقی رایگان - مشکل قضایی ملکی

باسلام بنده چندسال پیش ضمن شکایت از مالک زمین قبلی که زمین را از او خریداری نمودم به صورت قولنامه عادی وپس از شکایت در دادگاه حقوقی حکم بر نفع ما صادر و ضمن احضار مالک قبلی جهت امضا سند زمین برای نهایتا نماینده دادگستری با امضا دفترخانه زمین سند خودرو حال پس از چندسال ضمن مراجعه به زمین ملک به صورت دیوارکشی بتنی به پارکینگ تبدیل شده و مراجعه به صاحب پارکینگ که زمین را از کی اجاره کرده ای ولی با بنده درگیر شدند و کار به پلیس 110کشید و حال از شما راهنمایی می خواهم که به کدام دادگاه ویژه چه جرمی شکایت نمایم ممنون

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر سند رسمی دارید تحت عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت داشتن سند می‌توانید تحت عنوان تصرف عدوانی شکایت نمایید