مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسر

سلام شوهرم رفت شکایت کرده هم از دست من هم از دست زیدم عکسی که با زیدم داشتیمو دیده عکس رو ما داخل پارک گرفت بودیم حالا نمیدونم چکار کنم میشه یکم بهم بگین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به صرف یک عکس کنار هم دلیل بر رابطه نامشروع نیست مگر دلایل و مدارک و شواهد دیگری در کنار عکس مذکور وجود داشته باشد البته نحوه گرفتن عکس نیز مهم و موثر است در روند رسیدگی مرجع قضایی

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
در صورت اثبات به جرم رابطه نامشروع محکوم می شوید .
موفق باشید.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

عکس شروع کار هست بقیه مدارک که جمع بشه هر دو محکوم به 99 ضربه شلاق اید مگر اینکه وکیل خبره داشته باشید که بدونه چجور دفاع کنه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتواند بابت نامشروع شکایت کند ولی صرف عکس کفایت نمیکند و باید دلایل دیگر ارایه کند