مشاوره حقوقی رایگان - پایان نامه دانشگاه

با عرض سلام و وقت بخیر
اینجانب کار پایان نامه ارشد دانشگاه خود را در ازای مبلغی به یک محقق سپرده ام. محقق کار را با تاخیر بسیار زیاد تحویل داده و کار تحویل داده شده دارای اشکالات بسیار زیاد می باشد. الان هم محقق قبول به ویرایش کار نمی کنند.
خواستم از جناب عالی بپرسم آیا امکان شکایت و پیگیری از طریق قانون وجود دارد یا خیر؟
لازم به ذکر است قرارداد کاغذی بین دو طرف وجود ندارد ولی تمامی پیام ها و رسید پرداختی که ثابت کند محقق باید در تاریخ تعیین شده کار پایان نامه رو تحویل و در صورت لزوم ویرایش را انجام دهد وجود دارد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر چون شما کار غیر قانونی انجام دادید مثل اینه که پول دادید برایتان مواد مخدر بیاره و لی نیاورده!!!!

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر موردی که انجام شده غیر قانونی بوده است و شما نمیتوانید مطالبه وجه به طرق قانونی برای چنین امری داشته باشید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام شماخودتان هم کار غیرقانونی انجام دادید_بهتراست دوستانه حل کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیشنهاد بر این است که کدخدامنشانه، این موضوع را فیصله بفرمائید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بهتر است در این مورد شکایتی مطرح نکنید.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، تعهد اگر منشا غیر قانونی داشته باشد قابل مطالبه نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شکایت شما اعلام جرم علیه خودتان است چون اقدام شما نیز غیرقانونی است مسالمت آمیز برطرف کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید الزام ایشان را از دادگاه بخواهید