مشاوره حقوقی رایگان - اجازه دفاع از پایان نامه

سلام وقت بخیر
بنده دانشجوی ارشد ترم آخر هستم با توجه به اینکه موعد دفاع پایان ناممون هست مدیر گروه به بعضی از دانشجویان اجازه دفاع دادند ولی به بنده این اجازه رو نمیدن چند بار هم باهاشون حرف زدم تاثیری نداشت لطفا راهنماییم کنین

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام میتوانید به رئیس دانشگاه یا قسمت آموزش مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با مسؤل آموزش کل دانشگاه و مدیر گروه رایزنی نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام از طریق مسئولین دانشگاه پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهترین راهکار این است که یکی از اساتید دانشگاه را که میانه خوبی با ایشان دارید واسطه نموده و از آموزش نیز کمک بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به رییس دانشگاه و رییس دانشکده مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا باید کد استاد ازاد باشد اگر چنین مشکلی وجود ندارد میتوانید از واحد اموزش و پایان نامه دانشگاه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با ریاست دانشگاه ورییس گروه در میان بگذارید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق واحد آموزش و ریاست دانشگاه اقدام نمایید و با استاد راهنما مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید علت موضوع مشخص گردد
ممکن است به این علت باشد که مدت تحصیل شما طولانی شده است و شما مشمول خدمت سربازی شده اید و شما باید ابتدا به حوزه نظام وظیفه مراجعه نمایید