مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه پرداخت نشده کارگر

با سلام. بنده در سال 88در یک کارگاه تولیدی مشغول به کار بودم که بیمه ای برای من واریز نگردیده و من از کارفرما به دلیل عدم پرداخت حق بیمه اون 3 سال شکایت کردم .پرونده من به شعبه 48دیوان ارجاع شده .میخواستم من را یک راهنمایی بفرمایید که چقدر زمان میبرد تا نتیجه به من ابلاغ بشود و همچنین حق بیمه و جریمه پرداختی کارفرما بابت اون سه سال بر اساس حقوق من در سال 88 محاسبه میشود یا حقوق دریافتی در حال حاضر من .ضمنا من الان کارمند بانک هستم .ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
مطالبات به روز محاسبه نمی‌شود
بیمه باید به نرخ روز با جریمه در حق صندوق تأمین اجتماعی تادیه گردد
از تاریخ تقدیم دادخواست اداره کار
می‌توان دادخواست خسارت تاخیر تادیه مطرح کرد نسبت به مطالبات قطعیت یافته در اداره کار

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمان معین و مشخصی در این زمینه قابل بیان نمی‌باشد.