مشاوره حقوقی رایگان - برگرداندن کالا و عدم برگشت واریزی

سلام وقت بخیر
من از یه خانمی توی اینستاگرام یه حیوانی رو خردیم و مبلغ 10میلیون و 1500 بابت هزینه ارسال با ماشین پرداخت کردم،ولی بخاطر کیفیت پایین ایشون خودشون گفتن حیوان رو برگردونین به خودم،ولی متاسفانه این خانم وجه من رو برنمیگردونه،تمام مدارک پرداخت،پیامک و…موجوده.میخواستم بپرسم چیکار کنم و مجازات کار ایشون چی هست؟ممنون?

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید.
در ابتدا اظهارنامه نیز میتوانید ارسال کنید.

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
به نظر می توانید شکایت کیفری خیانت در امانت یا دادخواست حقوقی استرداد ثمن معامله به دلیل ایفای ناروا به محکمه صالح تقدیم نمایید .