مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

سلام.نوروزوتون خجسته...بنده به شخصی دم عید ماشین رو فروختم در بنگاه..ولی چون دم عید بود چند روز مهلت گرفتم تا بعد عید ماشین رو تحویل بدم...در حال حاظر چندین بار تماس گرفتم و از ایشون خواستم برای گرفتن خودرو به بنگاه بیان ولی هر بار به یک بهانه از این موضوع سرباز زده...آیا در این بین امکان کلاهبرداری موجوده...لازم به ذکر تمام مدارک و کارت ماشین در بنگاه موجوده با این حال میتونم مبلغ رو برگردونم یا باید باز صبر کنم تا شخص مورد نظر به بنگاه بیاد؟این وسط امکان کلاهبرداری موجوده؟ممنون از شکیبایی شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
اگر در قرارداد شرط شده باشد که تسلیم مورد ‌معامله بعدا و در تاریخ ...... انجام شود منعی ندارد و شرط صحیح است
ابتدا باید قرارداد اقاله گردد و بعد مبلغ را مسترد نمایید