مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل بیمه اجباری به اختیاری

با سلام ، اینجانب در پایان 60 سالگی که زمان آن تیر 1403 می‌باشد با پایان یافتن قرارداد کار و بیمه اجباری در تیر 1403 میتوانم ادامه بیمه را بعد از شصت سالگی بصورت اختیاری پرداخت نمایم ، لازم به ذکر است که در پایان تیر 1403 من 28 سال سابقه دارم و می‌خواهم ادامه بیمه تا 30 ساله سابقه رو بصورت
اختیاری پرداخت کنم ،آیا با وجود گذشت سن شصت سالگی امکان پرداخت بیمه اختیاری وجود دارد

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات بیمه ملاک عمل است با آن اداره مراجعه فرمایید