مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

در مرحله بدوی همسرم به پرداخت مهریه و هزینه دادرسی محکوم شد. اعسار به هزینه دادرسی داد و رای قطعی از شعبه تجدیدنظر صادر شد و رد اعسار شد حال با توجه به صدور رای قطعی و عدم اعسار ایشان به پرداخت مهریه در مرحله اجرای حکم باید مهریه را یکجا پرداخت کند یا در زمان اجرای حکم حق اعتراض دارد؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.با توجه به عدم صدور حکم اعسار به نفع همسرتان می توانید درخواست کنید دستور جلب متناسب صادر شود.در صورتیکه مایل بودید وارائه مطالب دیگری را ضروری دانستید تماس بگیرید.09128889189