مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم مهریه

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت وکلای عزیز
بنده مهریمو به اجرا گذاشتم حکم محکومیتش اومد بعدش اعتراض زد درخواست اعسار از هزینه دادرسی رو مطرح کرد که تو دادگاه بنا به نبودن شاهداش و دلایل موجه من حکم اومد که درخواست اعسارش رد شده ولی 20 روز فرصت تجدید نظر دادن،الان سوال من اینه که میتونم برام درخواست صدور اجراییه بدم الان یا ن؟ممنون از راهنمایی هاتون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید صبر کنید حکم قطعی شود و بعد برای صدور اجراییه درخوایت دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ابتدا باید قطعی شود تا قابلیت اجرا داشته باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از قطعیت حکم می توانید درخواست صدور اجرائیه بدهید.