مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان درخواست اجرای حکم مهریه

باعرض سلام و وقت به خیر خدمت وکلا محترم، بیست و سه روز از صدور حکم پرداخت مهریه از دادگاه خانواده به نفع من گذشته و تا امروز که ابلاغی برای تجدیدنظرخواهی زوج نیامده حالا سوال اول من اینه که من چقدر مهلت دارم درخواست صدور اجرائیه کنم از دادگاه؟
و سوال دوم اینکه پرونده برای تامین خواسته قبل صدور رای به اجرای احکام مدنی رفته آیا با این وجود باید دوباره درخواست اجرائیه کنم برای حکم؟ ممنون میشم به این دو سوال من پاسخ بدید.

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام اجرای حکم مستلزم به پایان رسیدن وقت تجدید نظر خوانده میباشد از زمان ابلاغ به ایشون بیست روز

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
زمان مشخصی ندارد از شعبه مربوطه پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا به شعبه بدوی مراجعه نمایید تا مشخص گردد که آیا تجدیدنظرخواهی انجام شده است یا خیر

و شما باید بعد از قطعی شدن حکم درخواست صدور اجراییه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پیشنهاد می شود ابتدا به شعبه مراجعه نمایید چرا که گاهی شخص در آخرین روز تجدید نظر خواهی می نماید و تا زمانی که در کارتابل شما بنشیند زمان میبرد

چنین می‌توانید به پیگیری پرونده خود در سامانه ثنا مراجعه نمایید