مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مال منقول چه مدرکی میخواد

سلام. خانم بنده رفته به دروغ استرداد مال منقول داده از رو لج بازی و اختلافات خونوادگیشون خب گفته من طلا به شوهرم دادم انوقت من اصلا به جز یه حلقه نامزدی هیچ طلایی براش نخریدم حالا میگه من طلاها پدرم موقع مجردی داده و فاکتور هم داره که اصلا من اطلاع ندارم حالا اگه مثلا فیلم عقدمون که النگو دستش بوده البته نمایشی بوده برا اون محفل اگه بگه اینا طلا واقعی بودن من باید چکار کنم .... انوقت من پول نقد هم دستش دارم خیلی چجوری اونا رو ازش بگیرم با حلقه نامزدی خودم

پاسخ ها :

یک وکیل

هر ادعايي بايد از طرف مدعي اثبات بشه از طريق ارائه سند به دادگاه ، شهادت شهود ، اقرار طرف
حالا چه ادعاي طلب شما و چه اادعاي استراداد طلا و .... از سوي ايشان
اينكه فاكتور طلا به نام چه كسي صادر شده نام خريدار را ثابت ميكنه