مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خرید ملک توسط زوجه

سلام و احترام خدمت شما
من 17 سالمه و همسر یک آقای 32 ساله هستم با یک بچه 7 ماهه 3 ساله که ازدواج کردیم و همش مستاجریم دیروز زنی که به ما خونه اجاره داده اومده خونمون و گفته اگر قراره تمدید کنم باید خونه رو ببینم و بازرسی کنم خلاصه که اتاق هامون رو دیده آشپز خونه رو دیده دستشویی یخچال و هر جایی که فکرش و بکنید من یک بچه کوچک دارم و هر روز باید برای همسرم و دو تا کارگر هاش هم به جز خودش غذا بپزم و هزار جور درگیری دیگه داریم و صاحب خونه مدام بهم گیر میده که باید روزی یه بار حیاط و بشوری ایوون و باید بشوری در صورتی که ما خونمون مستقل هست و صاحب خونه خونه اش پیش ما نیست ولی هر روز میاد تو حیاط مون و صاحب خونه قبلیمون هم همش هر روز به یک بهونه ای در میزد و میومد خونمون و نگاه میکرد و به هر طریقی که میشد به من حرف میزدن شوهر من هم خیلی حساس هست و امروز هم صاحب خونه زنگ زده کلی حرف بار همسرم کرده و سر همین چیز ها ما مدام باهم قهریم میخواستم بدونم با این شرایط من حق این رو دارم از نظر قانونی که بخوام همسرم خونه بخرد و از اجاره نشینی خلاصم کند یا نه دیگه واقعا کم اوردم هر چقدر کار میکنم بازم کارهام هیچوقت تموم نمیشه اگه از نظر قانونی راهی هست جلو پام بزارید؟ ممنون میشم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما فعلا 17 سال. اری. و فاقد اهلیت کامل هستید و کبیر نیستید و به سن قانونی نرسیده اید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در مدت قرارداد اجاره شما صاحب منافع هستید و در حد عرف مسئول نگهداری می باشید ونه بیشتر