مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف مرد

سلام. اگر مرد درخواست طلاق داده باشد و اموال خود را به نام کس دیگه زده باشد آیا زن میتواند حق و حقوق خود را بگیرد؟ زن چطور میتواند ثابت کند که مرد اموال خود را به نام کس دیگه ای زده است؟ آیالازم است که زن هم مهریه خود را اجرا بگذارد؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.وقتی به اسم این وآن کرده چه کاری میشود کرد اما میتوانید مهریه را مطالبه کنید