مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حقوق برای مهریه

با سلام و احترام
همسر بنده از طریق اداره ثبت مهریشو مطالبه کرده و یک چهارم حقوقم رو توقیف کرده بنده قبل از طریق این سایت این سوال رو پرسیدم وکلای عزیز هم جواب دادن که ی ‌چهارم مزایا توقیف میشه نه یک ‌چهارم حکم. ولی متاسفانه کارگزینی اداره ما یک چهارم اصل حکم‌ رو کم کرده و هرچی توضیح میدم که باید طبق ماده 96 اجرای احکام مدنی باید یک چهارم دریافتی رو کسر کنید گوش نمیدن و میگن یک چهارم حکم را کم میکنیم
راهش چیه من باید چیکار کنم؟
از اداره ثبت میگیری کنم؟
ممنو ‌میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.آنچه کسر می شود را طی لایحه ای به اجرای ثبت اعلام کنید تا آنها به مرجع مربوطه که از حقوق تان کسر می کند اعلام کند

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

باید یا اداره خودتون از اداره ثبت مجددا استعلام بگیره وطبق اون عمل کنه و یا خودتون به ثبت مراجعه وخطاب به اداره خودتون نامه تفسیری بگیرید. چراکه اداره شما اقدام خلاف قانون انجام میده.
()جوادزارعی وکیل دادگستری 09122219001)