مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت فرزند توسط والدین

سلام من 16 سالم هست و بخاطر پدر و مادرم افسردگی شدید گرفتم طوری ک با مشاوره هم‌نتونستم درمان شم مادرم مدام تحقیرم میکنه و با حرفاش آزارم میده پدرم هم بارها تهدیدم کرده که آتیشت میزنم میکشمت و ....... بارها خواستم فرار کنم اما پشتیبانی ندارم میشه بگید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

زنگ بزنید به 123 اورژانس اجتماعی
اگر نشد زنگ بزنید به 110 اگر نشد حضوری برید دادسرا شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است به یک پزشک خوب مراجعه کنید

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
فرزندم هر چندمطابق قانون امکان پیگیری حق و حقوقت می باشد اما از آنجایی که پیگیری حقوقی در مرحله اجرا ممکن است با توجه به شرایط حاکم بر خانواده برای شما کمی سخت باشد ابتدا پیشنهاد می شود با اورژانس اجتماعی با شماره تلفن 123 تماس حاصل فرمایید.ان شاالله این مشکل حل خواهد شد نگران نباشید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با اورژانس اجتماعی 123تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با توجه به سنی که دارید هیچ جا امن تر از خانه پدرتان نیست بهتر است تا زمانی که توان مالی برای مستقل زندگی کردن پیدا می کنید همانجا بمانید و مهارتهای زندگی با آدم عصبی را یاد بگیرید چون شما نمی توانید پدرتان را موقع عصبی شدن کنترل کنید پس بهتر است شما یاد بگیرید چطور خود را کنترل کنید مثلاً بعد از حرفهای والدینتان بلافاصله واکنش نشان ندهید چون وضعیت را بدتر می کند .
سعی کنید در بحث هایی که مادر یا پدرتان راه می اندازند شرکت نکرده و خودتان را کنار بکشید .
البته این بدان معنا نیست که بی محلی کنید چون اوضاع بدتر می شود می توانید خود را به کاری مشغول کنید مثلاً کتاب خواندن یا مرتب کردن اتاق و .....
برای بدست آوردن مهارت زندگی با افرادی که تحقیر می کنند یا عصبی هستند در گوگل سرچ کنید .

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، از مشاور روانشناس کمک بگیرید یا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

سوال شما حقوقی نیست.با روانشناس در این زمینه مشورت نمایید.

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

با شماره 123اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

از مددکاری بهزیستی و وکلای سایت برای تعیین قیم توسط دادستانی کمک بگیر

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم لطفاً با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در حال حاضر بهترین اقدام تماس با اورژانس اجتماعی و دریافت مشاوره از مشاورین خانواده است .