مشاوره حقوقی رایگان - ایا در این صورت کسی میتونه از من شکایت کنه یا مشکلی برای من پیش بیاد؟

سلام
من دوستم از من سیم کارت خواست منم بهش دادم ایشون رفتن با سیم کارت من با یک فرد متاهل رابطه برقرار کردن اون هم با خواست خود خانوم اون فرد متاهل که فرد متاهل رو امتحان کنن
اما الان همون فرد متاهل قضیه رو فهمیده مشکلی نداره ولی خانمش میخواد ازش بخاطر همین رابطه صوری طلاق بگیره و خانمش اومده و من رو تهدید میکنه و میگه که ازت شکایت کردم چون با شوهرم رابطه داشتی و میخواد این رو بهونه کنه و از شوهرش طلاق بگیره ایا این میتونه صحت داشته باشه ؟ اون میتونه از من شکایت کنه؟یا شوهر دوستم؟ ( چون سیم کارت به اسم منه)

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر جرمی با سیم کارت شما صورت گرفته باشد سیستم قضایی وقانون شما را می شناسد مگر ثابت کنید که سیم کارت مثلا به دلیل مفقودی در اختیار شما نبوده است.