مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

سوالی که داشتم این هست که خانمی جای کار میکند وخودش کارفرما هست وبیمه شده اما چون حقوقش کفایت نمیدهد صبح پیش من میاد کار میکند اما الان بیمه گیر داده که باید اون رو بیمه کنی حتی اگر یک ساعت پیشت میاد کار میکند مگر میشه کسی که خودش کارفرما هست و بیمه داده آن جا رو قطع کند من بیمه اش کنم ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق تامین اجتماعی پیگیری کنید
می توانید با شماره 1420 تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بیمه نمودن کارگر از الزامات قانون است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله کارگر می‌بایست با هر پست و عنوانی که دارد بیمه شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری باید در هر صورت بیمه شود
جریمه عدم بیمه
دو تا ده برابر حق بیمه به نرخ روز میباشد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در پاسخ بهتر است به صحبت‌های قائم مقام سازمان تامین اجتماعی اشاره کنیم که در این رابطه عنوان کرده‌اند که اشخاص می‌توانند از چند کارگاه برای خود بیمه رد کنند و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. تنها موردی که در این شرایط اهمیت دارد این است که فرد باید شرایط دریافت حداقل دستمزد از کارگاه اصلی را رعایت نماید. حال در رابطه با این موضوع باید اشاره کنیم که اگر در کارگاه اول برای فرد حداکثر سقف بیمه پرداخت شود، دیگر نیازی به پرداخت حق بیمه در کارگاه دوم یا سوم نمی‌باشد. اما اگر در کارگاه اول کمتر از سقف حقوق و دستمزد آن سال حق بیمه پرداخت می‌شود، بهتر است نسبت به پرداخت حق بیمه در کارگاه دوم یا سوم هوشیار باشید. به عبارتی تا زمانی که مجموع حق بیمه‌های پرداخت شده به سازمان تامین اجتماعی به سقف حقوق آن سال نرسد، افراد باید در کارگاه‌های دیگری که مشغول به کار هستند، حق بیمه را پرداخت نمایند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 1420 مربوط به سازمان تأمین اجتماعی در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر در این جا کار کند لزوما باید بیمه شوند