مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع نکردن زوج به پزشکی قانونی در تمکین

سلام.بنده را شوهرم با توهین وفحش و چاقو ازخانه خارج کرده حتی فیلمش را دادم پرونده تمکین وپرونده ترک انفاق چندروز بعد است که ایشان مدرکی بر پرداخت نفقه نداشتن ویک دلیل دیگر امنیت جانی ندارم و خوف از ضرر جانی به دلیل توهمات وحالات روانی ومشکوک به اعتیاد شورا تمکین آقا را به خاطر داد و فریاد دادگاه رد کرد رفت شعبه .شعبه لایحه ارجاع زوج به پزشکی قانونی را رد کرده گفته خانم تو یا باید طلاق بگیری یا بروی خونه...من هم گفتم ایشان نفقه نمیدهند وخودم خرج خانه میدهم و درضمن امنیت جانی ندارم چرا قاضی نفرستاده به ارجاع پزشکی قانونی دوم این که آیا در پرونده ترک انفاق میشود زوج را به پزشکی قانونی ارجاع کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادگاه تمکین به پزشکی قانونی ارجاع نداد و رای به ضرر شما داد می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید و در دادگاه تجدیدنظر دفاعیات خود را مطرح کنید و فیلم را به شعبه ارائه دهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اری میتوانید چنین درخواستی نمایید اجابت آن بستگی به تصمیم مقام قضایی دارد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.ثبت شکایت بابت ضرب وجرح و… از طریق دفاترخدمات قضایی انجام دهید، و بعدازارجاع به دادسرا خواستارارجاع به پزشکی قانونی شوید.
بابت مطالبه نفقه وسایر دعاوی نیز هرکدام مستقلا دادخواست طرح کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به محتویات پرونده تشخیص و تصمیم دادگاه رسیدگی کننده ملاک عمل است می‌توانید اگر رای به ضرر شما صادر شد، تجدید نظرخواهی نمایید تا پرونده در دادگاه تجدید نظر رسیدگی شود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قاضی از استقلال در رای برخوردار است، میدواند به رای ایشان اعتراض نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در مهلت مقرر قانونی مستدل و مستند زیر نظر وکیل لایحه دفاعیه جهت اعتراض تنظیم گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ارجاع به پزشکی قانونی نظر دادگاه محترم است اما در ماهیت رسیدگی شما خللی ایجاد نمی‌نماید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
هر شکایت یا دادخواستی باید جداگانه و از مسیر قانونی تقدیم شود.
موفق باشید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما این حق را دارید که به رأی بدوی اعتراض نمائید و در مهلت مقرر قانونی نسبت به تجدیدنظرخواهی اقدام بفرمائید.