مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کد ملی

با سلام و خسته نباشید بنده سال 94 با شخصی درگیر شدم و بعداز 2 سال رضایت شاکی را گرفتم ولی 3 سال و شش ماه حبس امد و بعداز اعتراض شد یک سال ولی ب علت مشکل اعصاب و روان و تایید پزشک قانونی نتوانستم زندان برم و الان یکسال هست که کد ملی بنده مسدود شده خواهشا میشه راهنماییم کنید ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید

طبق بند 4 بخشنامه شرایط استفاده از پابند الکترونیکی، محکوم قطعی به حبس درجه (5) تا (8)، قبل از اعزام و معرفی به زندان، می تواند تقاضای خود را به اجرای احکام کیفری تقدیم نمایند. قاضی اجرای احکام مکلف است در اجرای بند (ب) ماده (7) آیین نامه اجرایی مراقبت های الکترونیکی، درخواست وی را همراه پرونده به دادگاه مربوطه ارسال و در صورت احراز شرایط و موافقت دادگاه، محکوم علیه را احضار و به مرکز مراقبت الکترونیکی معرفی می نماید. (استفاده از نظام آزادی تحت نظارت سامانه های الکترونیکی منوط به معرفی محکوم به زندان و طرح در شورای طبقه بندی زندان نمی باشد.)

راه دیگر این است که مدعی داشتن بیماری و عدم قابلیت تحمل حبس شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید.
باید خودتان را معرفی کنید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

باید برای اجرای حکم مراجعه نمایید.
حتما با وکیل متخصص کیفری مشاوره نمایید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

پس از گذشت مدت حبس میتوانید رفع مسدودی کد ملی را درخواست کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از شعبه مورد نظر دستور بگیرید

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

انسداد کد ملی بر اساس قوانین، درست نیست و همین هفته معاون اول قوه قضائیه بخشنامه کردند.به اجرای احکام کیفری برین و درخواست بدین

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از مرجعی که دستور مسدودی کدملی شما را صادر نموده است پیگیری حضوری بفرمائید.