مشاوره حقوقی رایگان - سرقت منزل

سلام خسته نباشین نماز روزهاتون قبول درگاه حق تعالی ... من برادرم چندماه پیش به اتهام دزدی از همسایگان مجاور اپارتمان در گلبهار متهم شده چون از راه پله ساختمان چند تیکه لوازم کهنه مونده بود با گزارش به مدیر ساختمان داخل خونه ش میبره الان همسایه هاش که قبل از رفتن بردار من که اونجا ساکن بشه سرقت شده بوده دنبال دزدش بودن حالا امدن روی برادر من شاکی شدن که اصلان زمان سرقت اونا برادر من اونجا زندگی نمیکرد پرونده 5تا شاکی داشت 3تاشون رضایت دادن که هیچ گونه شکایتی ندارن اما این دوتای اخر میگن همین بوده و همدست داشته که برادر من هم شاهد داره زمانی که اونجا سکونت کرده اون خونه ها تخلیه بودن و درب خونه ها چهار تاق باز بوده ... چند بار برادرم دادگاه احضار شده اما هر سری گفته من نبودم من انجام ندادم فقط اون چندتا تیکه لوازم کهنه که تو راه پله بوده گذاشتم تو خونه که هرزمان صاحباشون امدن بدم بهشون حالا قاضی پرونده میگه باید بری از اینا رضایت بگیری الان ما باید چیکار کنیم چطور ثابت کنیم که کار برادر من نبوده حتی گزارش پلیس هم الان جابجا کرده افسر تجسس با اینکه برج اول 6 رفتن تو مجتمع گزارش نوشتن حتی از همسر برادر من پرسیدن الان میگن سرقت برج 8 اتفاق افتاده چون همسایه مجاور برج 8 رفته واسه پر کردن شکایتش چطور میتونیم ثابت کنیم در حالی که حتی قاضی پرونده نمیذاره کلمه ای حرف بزنه برادرم میگه شاهد داره بازم میندازه از اتاق بیرون برادر من شغلش بنایی الان چندساله برای من کار میکنه تمام روز سال و کار میکنیم مهندسای کارمون هر روز اینو سرکارمون میدیدن بخدا تو این شهر غریب موندیم چیکار کنیم اخه برادر من دزدی میکرد اون وضع زندگیش میشد زمانایی که سرقت شده زنش اخرای بارداریش بود که وضع حمل کرده همسایه های مامانم تو مشهد شاهدن که برادرم با زن و بچه هاش خونه مامانم بودن چندماه تا موقع تولد بچه اش حتی صاحب خونه مامانم .... قاضی الان اصلا هیچ حرف مارو گوش نمیکنه حتی مادرم رفت حرف بزنه از اتاق انداختنش بیرون یک راهنمایی بکنین شمارو به همین ماه رمضان قسم تون میدم من خاک پاتون میشم حتی ساختمان بسازین میام تمام خونتونو همینجوری میسازم تحویلتون میدم فقط شمارو به دستای بریده حضرت ابوالفضل قسم به سر بریده امام حسین قسم تون میدم یه راهنمایی بکنین مارو

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.دلیل باید وجود داشته باشد.به راحتی که نمی توان با آبروی شخصی بازی کرد.در صورت تمایل تماس بگیرید تا راهنمایی صورت گیرد چرا که جواب طولانی است وامکان نگارش نیست.صادقی زاده وکیل