مشاوره حقوقی رایگان - اخذ گواهینامه

سلام من چند سال پیش به دلیل نرسیدن به سن قانونی با ماشین حرکت نمایشی زدم و همچنین بر هم زدن نظم عمومی بعد اطلاعات منو گرفت و ماشین رو بردن پارکینگ و چون دفعه اول بود که جرم کردم جریمه نقدی شدم خواستم بدونم الانکه به سن قانونی رسیدم میتونم برم گواهینامه بگیرم یا از گرفتن گواهینامه محروم شدم؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

محروميت از گرفتن گواهينامه و رانندگي از دادگاه صادر ميشه اگر دادگاهي شديد و راي مبني بر محرومييتصادر شده
بله