مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

باسلام خودرو شخصی پراید طی یکسال قبل به دلیل بدهی مالی از طریق چک مورد توقیف قرار گرفت .....
1- اطلاعی ندارم که کدامین یک از طلبکاران توقیف خودرو را گرفتن و برای اینکه نمیخوام به پرونده ها جهت پیگیری تسریع پیدا کند به مراجع قضایی مراجعه نمیکنم ... آیا راهی هست تا اطلاع پیدا کنم از طرف چه شخصی هست ؟
2- با توجه به اینکه مدت زمان طولانی (یکسال) از توقیف خودرو میگذرد و خودرو در پارکینگ حضور دارد آیا راه حلی برای رفع توقیف دارد؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام می توانید از طریق وکیل از جریان پرونده مطلع شوید