مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط خودرو

سلام بنده یک ماشین را اقساطی با دو قولنومه که اولی واقعی و دومی صوری بود فروختم سند و برگ سبز به اسم خودمه الان اقساط خودرو پرداخت نشده حال من باید رو کدوم قولنامه طرح دعوی کنم؟آیا میشه هردو تا خریدار را شکایت کنم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر هر دو خریدار را اقدام نمایید خود شما به عنوان کلاهبردار تحت تعقیب قرار خواهید گرفت از این رو و به جهت جلوگیری از معامله معارض نه تنها نامی از قولنامه صوری نبرید بلکه از طریق قولنامه قانونی و رسمی اقدام نمایید