مشاوره حقوقی رایگان - راهکار جهت گرفتن دیه شخص ثالث در خودرویی که مقصر تصادف نیست

در جاده شیراز مرودشت به همراه دوستم که راننده خودروی 206 بود در حاله حرکت بودیم که یک دستگاه خودروی پژو از لاین خود خارج و با وسیله ی ما برخورد کرد و راننده ی پژو فوت کرد و مقصر نیز شناخته شد. و اینجانب و راننده 206 نیز شکایتی بر علیه پژو کرده ایم .. آیا بنده باید جداگانه از دوستم که راننده 206 بود باید شکایت کنم . خواهشمندم مراحلی را که باید انجام دهم ذکر کنید . من الله توفیق .

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

شکایت شما باید بر علیه راننده مقصر باشد.وچون متاسفانه راننده فوت شده پرونده در داسرا مختومه شده و بعد از ان شما میتوانید با رائه مدارک به بیمه،دیه خود را دریافت نمایید.