مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه و اقدام به فروش زمین

با سلام و خسته نباشید
بنده یکسال پیش مبلغ 70 میلیون به یکی پول داده ام در قبال آن سفته گرفته ام همچنین یک قطعه زمین با تنظیم مبایعه نامه گرفته ام و قید شده پول زمین را نقدا پرداخت نموده ام. همچنین در قسمت توضیحات نوشته شده که اگر تا دو ماه کاری پول بنده را برنگرداند بنده میتوانم زمین را به هر کس که صلاح بدانم بفروشم .
حال با گذشت یکسال از طرف خبری نشده. آیا میتوانم هم اقدام به فروش زمین کنم و هم سفته ها را به اجرا بگذارم. با تشکر از شما