مشاوره حقوقی رایگان - خسارت ماشین در حین سربازی

سلام خسته نباشید
روم نمیشه با توجه به مشکلات جسمی بقیه من اینو بپرسم ولی گیر کردم ممنون میشم راهنماییم کنید .
من در حین خدمت یه ماشین به من دادن اول که چپیه. بعد لاستیک صاف. روغن کم داره و روغن ریزی داره و کلی مشکلات دیگه. من این ماشینو 2هفتس تحویل گرفتم. و این 2هفته استارتش سوخته میگن خسارتش با منه و هزینش 1.5میلیونه با توجه به هوای گرم و شرجی کنارک در چابهار این امر طبیعیه. اما اینکه من بعد از 2هفته تحویل این هزینه رو باید پرداخت کنم توانشو ندارم. و برقی ماشین ربطی به سرباز نداره که بگن سرباز خوب استارت زده یا بد. الان من برای اینکه مجبور نباشم این پولو پرداخت کنم با توجه به اینکه شرایط مالی خودم و خانواده اصلا خوب نیست باید چکار کنم. ممنون میشم راهنماییم کنین البته اگه قابل راهنمایی هست. و اینکه به اجبار به من خودرو تحویل دادن

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام شما از پرداخت آن امتناع کنید بالاجبار نمیتونن ازتون اون مبلغ رو بگیرن
اگر تصادفی بود که به تشخیص راهنمایی رانندگی شما مقصر بودید متفاوت بود ولی با توجه به موارد فوق الزامی به پرداخت ندارید. یا اینکه میتوانید با همکاری یکی از باتریسازان شهرتون با استارت مستعمل تعویض کنید که هزینه اش کم باشه سپس خوردو رو تحویل یگان دهید

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

می توانید درخواست کارشناسی کنید تا علت سوخته شدن دینام و خسارت دیگر را مشخصکند. شما چرا ماشین دارا ی عیب و ایراد را تحویل گر فتید