مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی

سلام زمینی دارم حدود 350 متر مربع که 100متر از آن را در قباله عروسم انداختم اکنون بعد از 13سال کنار زمین فلکه افتاد و زمین ما دچار عقب نشینی شد از کل 350 متر می‌ره 198متر مانده است حال عروسم مدعی است که به من ربطی ندارد عقب نشینی دارد من 100متر طلب دارم. آیا او می تواند چنین ادعایی بکند؟ در صورتی که اون وقت من 100متر از 350 برای او قرار دادم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بستگی به قرارداد فی مابین دارد موارد متعدد قابل تصور است ازجمله این که شما بابت آن عقب نشینی پولی از ارگان مربوطه گرفته اید یا خواهید گرفت و... این موضوع باید در دادگاه مطرح و قاضی حکم نماید . یا سازش نمایید .