مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف سند

با عرض سلام ما یه ملکی را خریداری کرده بودیم ولی فروشنده سند را به شخص دیگری واگذار کرده بود ما شکایت کردیم و سند را توقیف کردیم و حال با گذشت 2 سال امروز رفع توقیف دادیم چرا که توافق کرده ایم و از ایشان وکالت داریم ولی در اداره مالیات ایراد گرفتن که مدارک شما ناقصه میخاستم بدونم ایا ایشان میتواند ملک را به شخص دیگری واگذار کند ؟ در ضمن سند اصلی و کلیه مدارک در اختیار ایشان میباشد و اینکه چقدر طول میکشه تا سند رفع توقیف شه؟؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر پس از فروش ملک در صورت واگذاری همان ملک به شخص دیگر انتقال مال غیر محسوب و مجازات زندان دارد