مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف سند

سلام مدارک لازم برای ازادکردن سند چیه و حتما باید حضوری باشه؟

پاسخ ها :

رفع توقیف سند

سوالات مرتبط

رفع توقیف سند
با عرض سلام، سند مغازه پدر من در سال 92 بخاطر برادرم در شعبه 21بازپرسی مجتمع 3 اصفهان وثیقه شده با مراجعه به مجتمع 3 ودریافت شماره پرونده به شعبه 117کیفری 2دادگستری نیکبخت مراجعه کردیم که ادعا میکنن د...
اعسار
سلام وعرض ادب، خانومی هستم پرونده ی حقوقی دارم اجرای رای داور، در اعسار اول اصلا شرکت نکردم و رد شد پرونده اجرا رفته و سهم الارث من که به نام من سند نیست به نام پدر مرحومم هست و چون سند تفکیک نشده این...
آزادی سند بازداشتی
با سلام و احترام. من به جرم کلاهبرداری به یک سال حبس محکوم شدم و همسرم به 5 سال توام با جزای نقدی و رد مال. ما دو منزل داشتیم که در ابتدای بازپرسی هر دو توقیف شدند. یکی از آن ها کفاف رد مال و جزای نقد...
عدم تنظیم سند ملک توسط فروشنده
سلام. من و همسرم اوایل بهمن 98 خانه ای رو قولنامه کردیم و حدود 80 درصد مبلغ رو پرداخت کردیم و 20 درصد مابقی ماند تا مالک سند را تک برگ کند و برای دریافت وام اولیه من و همسرم به بانک بیاید. فروشنده در ...
رفع توقیف سند
با عرض سلام ما یه ملکی را خریداری کرده بودیم ولی فروشنده سند را به شخص دیگری واگذار کرده بود ما شکایت کردیم و سند را توقیف کردیم و حال با گذشت 2 سال امروز رفع توقیف دادیم چرا که توافق کرده ایم و از ای...