مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در رای دادگاه برای صدور مبلغ دیه

من نامه معاینه مجدد پزشک قانونی رو که خاتمه طول درمانم بود رو به داداگاه تحویل دادم هر وقت رفتم سراغ پرونده به یه نحوی با جواب های نامربوط قانع کردن الان چهار ماه میگذره و بازم بهم گفتن ده روز دیگه پیامک سامانه ثنا میاد براتون میخواستم بدونم جایی هست که مستقیم بتونم مشکل پروندمو بررسی کنن و روند پروندم عادی اخه پول هرروز بی ارزش تر میشه ممنونم از زحماتتون

پاسخ ها :

یک وکیل

احتمالا دادگاه دستور يا تصميم جديدي صادر كرده يعني پرونده اماده صدور راي نيست در
عين الحال پرونده رو مطالعه كنيد با مدير دفتر شعبه هم مشورت كنيد
اگر پاسخ منطقي نگرفتيد با سرپرست هم در ميان بگذاريد