مشاوره حقوقی رایگان - مصادره ماشین

سلام. من 6سال پیش تصادف کردم ماشین داخل پارکینگ بوده منم در عین تصادف قطع نخاع شدم. ماشین پلاکش بنام من نیست فقط از ماشین وکالت دارم تو این چند سالم بیمه ماشینو پرداخت کردم شش ماه پیش به اونی که پلاک بنامشه پیام اومده که ماشینو اگه کاراشو نکنید مصادره میشه الان میخوام بدونم با اینکه بیمه پرداخت کردم بازم ماشین مصادره شده یا میشه ؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

چنین چیزی بعید به نظر میرسه.احتمالا فروشنده با این ادعا میخواد شما نسبت به تعویض پلاک اقدام کنید.