مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ابلاغیه

سلام من لابراتوار دندانسازی دارم بدون مجوز و یک دانشجو سال آخر دندانپزشکی در آنجا مشغول به کار بوده. و طی شکایت فردی از شبکه بهداشت پلمپ شده و به دادسرا ارجاع شده. و شاکی از شخص دانشجو شکایت کرده. و با مراجعه از وزارت درمان با توجه به نداشتن مجوز اقدام به پلمپ محل نموده اند. و ابلاغیه برای من که هیچ دخالتی در کار پزشکی نکرده ام آمده. چکار کنم مراجعه کنم. یا اگر مراجعه نکنم تبعاتش چیه؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر به عنوان متهم احضار شده اید عدم حضور ممکنه موجب جلب و یا صدور حکم غیابی باشد