مشاوره حقوقی رایگان - تغيير شكل بدنه خودرو

با سلام و خسته نباشيد. بنده خودرو نيسان پاترول قدیمی دارم و میخواهم چنانچه قانونی باشد تغییراتی بر روی سقف و ستون ماشین انجام دهم یعنی ستونی کوتاهتر و سقفی جدیدتر ( به شیوه ماشینهای جدید ) همین امر کمک میکند که مصرف سوخت خودرو بیاد پایین. حالا از شما کارشناس محترم میخواهم که آیا ایجاد این تغییر میسر و قانونی هست یا خیر؟ با سپاس

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
قطعا هر گونه تغییر در ظاهر خودرو با ممنوعیت روبرو هست و نیاز به مجوز از مراجع انتظامی داره مثلا وانت نیسانی که اتاق حوضی آنرا بر میدارن و بجاش یخچال نصب میکنن تغییر وضعیت حساب میشه و تخلف هست