مشاوره حقوقی رایگان - صندوق های خانگی

با سلام
سازوکار صندوق‌های خانگی شهرستان ما به این صورت هست که جمع کثیری از افراد مبلغی مشخص برای پیش پرداخت به یک فرد می دهند و در موعد مقرر وام خود را دریافت میکنند.
حال طبق بدعهدی های صورت گرفته و بهانه‌ی صندوق دار (مجوز) بعد از 6 ماه نتوانستم به وام خود برسم.
سوال:
بهترین راه برای دستیابی به وامم کدام راه است؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خودتون میفرمایید صندوق خانوادگی یعنی نه اصولی دارد نه قواعد و قانونی . نهایتا اگر دلیلی بر پرداخت وجه به کسی دارید میتوانید وجه خود را به انضمام تاخیر تادیه آن از تاریخ دادخواست از دادگاه مطالبه کنید نه تسهیلات و غیره