مشاوره حقوقی رایگان - صندوق وام

با سلام.
من اوايل فروردين در صندوق هاي وام دهنده شركت كردم به طوري كه مدارک داديم.
اين صندوق هم دو سه سال وام ميداده با ثبت دفترخانه و سفته و اين جور مدارک و شخص سرشناسي هست.
صندوق هاي بزرگ شخصي. گذشت و چند ماهه پيش فرمانداري و يک سري ارگان ها اين صندوق را حساب هايش را مسدود كردن و هنوز باز نشده. با اين كه مشكلي نداشته و پيگيري هاي زيادي نياز داره كه دنبالش هستن.
من به عنوان وام گيرنده يه سوال دارم:
بنده اون موقع وجه نقد نداشتم و كالايي را فروختم كه به عنوان بلوكه يا پيش پرداخت مثل بقيه اعضا براي ثبت نام وام بنويسم.
حدود ٢٥ميليون تومان.
آيا الان ميتونم شكايت كنم چون با همين پول ديگه يک ششم اون كالا هم نميتونم بخرم و ارزش پولم پايين اومده.
چون مي خواهد همان پول قبلي را برگرداند در صورتي كه قرار بود وام بدهد.
ممنون ميشم كمكم كنيد.

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود : اگر قراردادهای تسهیلات آن صندوق از نظر حقوقی مشروع بوده (گذشته از مجوز داشتن یا نداشتن) و مشکل شرعی نداشته باشند شرکت یا مشارکت در صندوقهای قرض الحسنه شامل حق و حقوقی مثل شرکتهای تجاری نیست تا شما حساب دوره سهامداری را بخواهید یا به بازرسان شرکت مراجعه کنید . این نوعی فعالیت انسانی است و بابت افت ارزش پول جهت شرکت در صندوق نمی توانید ادعائی داشته باشید.