مشاوره حقوقی رایگان - فروش حواله خودرو 2008

سلام. حواله پژو 2008 با مشخصات معین از قبیل رنگ ابی رویال و مدل 96 بصورت قولنامه خریداری کردم، خودروی تحویلی از سوی ایرانخودرو با رنگ خاکستری متالیک و مدل 97 تحویل شده است. فروشنده به همین دلیل از تحویل خودرو امتناع کرده و اعلام فسخ کرده است. ایا این عمل ایشان قانونیه؟ بنده چیکار میتونم جهت احقاق حقم انجام بدم؟ ایا خریداری حواله ای که فروشش ممنوعه غیر قانونیه؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.فروشنده اگر در قراردادش حق فسخ داشته باشد میتواند منتها باید پول شما را مسترد نماید.