مشاوره حقوقی رایگان - نام خانوادگی مشابه نام خانوادگی عمو

سلام
خواستم بپرسم اگه فردی مثل عمو نام خانوادگیش رو عوض کرده باشه و فردی از اقوام همخون مثل برادرزاده عمو رو ببره ثبت احوال از اون رضایت بگیره که نام فامیلی مشابه داشته باشه و عمو هم امضا بده و طرف نام خانودیگش رو مثل عمو کنه و بعد از مدتی عمو نخواد که نام خانودگیش رو برادرزاده داشته باشه، آیا راهی هست عمو فامیلیش رو از برادرزاده پس بگیره؟؟
ممنونم

پاسخ ها :

نام خانوادگی مشابه نام خانوادگی عمو تغییر نام خانوادگی به نام خانوادگی عمو تغییر نام خانوادگی در شناسنامه نام خانوادگی در شناسنامه تغییر نام خانوادگی نام خانوادگی عمومی نام خانوادگی قوانین نام خانوادگی شناسنامه ثبت احوال