مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف با خودرو پارک دوبله

با سلام بنده امروز تو خیابون میرفتم خودرویی پارک دوبله کرده بود در عقب هم باز بود نمیدونم چکار میکرد من هم زدم به در و آیینه ام شکست و جفت در یکم له شد جفت ماشین خسارت وارد شد میخواستم ببینم مقصر من بودم یا خودرو پارک شده چون اون پارک دوبله کرده بود و پارک دوبله ممنوعه..ما هم پلیس خبر نکردیم و رفتیم . ممنون.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر خیابان به صورتی بوده است که عریض باشد بتوان به راحتی از ان عبور کرد و برخورد داشتید هردو مسوول هستید ولی اگر راه عبور خ را تقریبا مسدود نموده باشد و به سختی بتوان عبور کرد ان شخص که دوبله پارک کرده مسوول است.