مشاوره حقوقی رایگان - درصد غرامت

بند سرباز سپاه بودم در پادگان در اثر افتادت از ارتفاع دچار در رفتی شانه شدم و لابروم شانم و روتاتورکاف شانم اسیب دید 96/4/7 این اتفاق افتاد مهر ماه عمل کردم شیش ماه ماندگاری زدن و رفتم کمیسیون 134 ماده 121 بند ج ماده 133معلول حین خدمت شناخته شدم الانم دکتر ارتوپدی سپاه نوشته کاهش قدرت شانه تا اخر عمر قراره تو کمیسیون بدوی برام تعیین غرامت بشه
آیا من می تونم حقوق بگیر هم بشم به غیر از غرامت؟
غرامت چقد بهم تعلق میگیره؟
بنده توان کار کردن ندارم خدمتمم تمام شده متاهل هم هستم

پاسخ ها :

سحر رحیمی

سرکار خانم سحر رحیمی :

با سلام. حقوق در قبال خدمتی هستش که انجام داده میشه ولی غرامت جبران خسارت از زیان دیده هستش که گاها بصورت یکجا پرداخت میشه و در مورد شما بصورت ماهیانه دریافت میکنید. عدم توانایی کار کردن شما اگر مربوط به آسیب شانه شما باشد میتوانید به دریافتی شما بعنوان غرامت اعتراض و درخواست افزایش بدید. اما اینکه حقوق مستقلی دریافت کنید یکم بعیده دوست عزیز.