مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

با سلام و خسته نباشید.
همسر بنده چندی پیش که سکه و طلا ارزون تر بود درخواست تامین خواسته دادن و در رای دادگاه همه چیز رو به پول تبدیل کردن. مثلا پراخت سکه رو در رای نوشته:"عین 200 عدد سکه بهار آزادی به مبلغ 3000000000 ریال" که بنده هم حق اعسار از پرداخت محکوم به دادم. حالا میخاستم بدونم در تقسیط مهریه سکه ها و طلا و هرچیزی که به پول هم نوشتن رو باید به همون سکه یا طلا پرداخت کنم یا باید پولی رو که تعیین کردن رو بدم؟ تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام باید عین پرداخت شده و تعیین میزان ریالی بابت تعیین خواسته برای وقدار هرینه دادرسی می باشد مگر اینکه طرفین به قیمت ریالی توافق کرده باشند که در این صورت تبدیل تعهد صورت گرفته است