مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

با سلام. بنده در برج 11 سال 98، خودروی پژو پارس خریدم. فروشنده به من سه ماه وقت داد واسه تعویض پلاک، به خاطر تعطیلی واسه کرونا، نتونستم تعویض پلاک کنم. فروشنده دست یکی چک داشته و نتونسته چک پاس کنه و طرف مقابلش از طریق اجرای احکام؛ حکم توقیف اموالشو گرفته. ماشین من که پلاک به اسم هست هم توقیف شده و الان یک ماه تو پارکینگ هست در حالی که بنده ماشین رو چهار ماه قبل از حکم توقیف اموال خریده ام. قولنامه با وکالت کامل کاری دارم حتی ماه اول بیمه اش هم تمام شد و به نام خودم بیمه کردم. حالا میخواستم ببینم ماشینم آزاد میشه یا نه؟
و اینکه بنده برای خسارات‌هام می‌تونم از کسی شکایت کنم؟ لطفا راهنماییم کنید.با تشکر.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله با ارایه مدارک به اجرای احکام اعتراض ثالث اجرایی کنید . خودرویتان خیلی قبل ها می بایست ازاد میشد